Fars hjemmeside...   Mail: farsmail@hphauge.dk

 

Det finder ud her

 

 

• Fars Opskriftes service»

Her på siden vil du kunne finde mad opskrifter

 

• Fars Hjælpeservice »

Kiropraktik, Massage, Zoneterapi og Healing

 

• Fars Musikservice »

Her er nogle af gode...

 

 

 

Velkommen til Fars opskriftservice...

 

Jeg tror du kan finde lidt mandfolke opskrifter her..

 

 

Fars braiserede svineskank med saurkraut.

 

Det skal du bruge:

Svineskank - 1 pr. person.

Salt og Peber

3 dl. bouillion kogt på gris

1 - 2 Porter

1 Groftskåren gulerod

1 Gulerod i fine tern

1 Groftskåret løg

1 Finthakket løg

2 laurbærblade

5-8 Hele peberkorn

1 - 2 Dåse r saurkraut

 

Skanken sættes over over i en gryde sammen med porter, bouillon, groftskåren gulerod, laurbærblad, peberkorn og grofskåret løg. Koges under låg ca. 45 min.

Skanken tages op og lægges i et ildfast fad sammen med de andre ingredienser, som den blev kogt med. Skanken Braiseres i ovnen ved 180 grader i ca. en time.

De fintskårne gulerødder og løg varmes op sammen med saurkrauten i en gryde og smages til med kommen, salt og peber.

Væden fra skanken hældes i en gryde og tilsættes lidt fløde ++ og tilsmages med lidt mere porter, salt og peber. Brug maizena til at jævne sovsen med.

Server skanken med kartofler, saurkraut og sovs.

Der drikkes ØL til i rigelige mængder.

 

Kærligst

Far

 

 

 

 

 

 

 

 

Fars grønkålssalat.

 

Det skal du bruge:

 

1/4 Fintskåret rødkål

8 Blade frisk fintrevet grønkål

6 Friske bådskårne figner

1 Hel Revet appelsinskal

Saften af 1 hel appelsin

1/2 Revet citronskal

Saften af en 1/2 citron.

Akacie-honnong

 

Grønkål og rødkål blandes godt. Riv appelsin- og citronskallen over og bland det i kålen. Pres appelsinen og citron. Hæld saften over. smag til med Akacie-honningen og tilsæt de friske både af figner.

 

Salaten er velegnet til næsten alle former for jule- og nytårsmad. 

 

Jeg kan kun sige: P R Ø V DET

 

kærligst

Far

 

 

Du ku` prøve!

 

Fars Varme Kartoffelsalat.

 

Til 4 prs.

Omkring 1 kg. skrællede faste kogte kartofler

30g margarine / smør

1 stort hakket løg

1 sps. mel

8-10 bl. peberkorn

3-4 dl. fløde eller mælk

evt. 2 æggeblommer

Salt - Peber - Sukker- Eddike og lidt revet citronskal

 

Kartoflerne skæres i skiver

Løget svitses i margarinen uden at tage farve, Peberkornene tilsættes og svitses med. Melet drysses over før fløde/mælk piskes i og koger med melet i ca. 5 min. Det hele smages til med: Eddike, sukker, citronska, salt og peber. Kartoflerne vendes forsigtigt i sovsen. Nu kan sovsen evt. legeres med 2 æggeblommer.

Serveres straks herefter med:

Røde pølser, stegte pølser, stegt medister, frikadeller, hamburgryg eller skinke.

 

uhm... det smager hvis du har gjort dig umage og brugt den tid det tager når man laver god mad